You are currently viewing Nu iti cumpara un Ebook Reader fara sa cunosti aceste lucruri!
ebook reader

Nu iti cumpara un Ebook Reader fara sa cunosti aceste lucruri!

librex.ro

De-a lungul timpului oamenii si-au dezvoltat educatia prin prisma lecturii a diferitelor carti. Pe vremurile de demult trebuia sa cauti mult timp pentru a gasi cartea dorita. Insa in perioada contemporana informatia este mult mai usor de gasit, astfel ca poti gasi orice informatie ai nevoie la biblioteca, librarii sau chiar internet.

Problema generatiei noastre o constituie tehnologia, pe langa beneficiile pe care ni le aduce. Multi oameni aleg platforma online in detrimentul cartilor ce sunt oferita peste tot. Modalitatea de a te bucura de o lectura depinde de deschiderea ta catre nou, insa exista si alti factori fizici, de pilda.

In primul rand, un dezavantaj pe care il prezinta cititul pe o platforma electronica este degradarea vederii in timp. Datorita radiatiilor pe care un dispozitiv le transmite, vederea noastra este afectata. Din acest motiv, petrecutul timpului in fata acestor aparate ne afecteaza, iar din pacate lecturarea unei carti necesita timp si atentie. De asemenea, in momentul in care devii destul de concentrat pe subiectul cartii, iar o multime de cuvinte sunt asezate pe o foaie alba, intregul tablou devine tot mai obositor pentru ochii tai, iar in acest fel iti poti pierde concentrarea.
Pe de alta parte, in cazul in care se intampla sa ti se termine bateria la telefon sau tableta, ramai cu lectura neterminata, iar astfel de momente nu sunt tocmai placute.

Desigur, avand in vedere ca cei mai multi oameni sunt mereu pe fuga si au telefonul la indemana, pot alege platforma electronica in detrimentul cartilor, deoarece faciliteaza intreaga activitate. Daca esti o persoana care tot timpul este pe drumuri, insa vrea sa aiba timp pentru lecturat, atunci un Ebook Reader este o varianta care poate fi utila pentru tine. De asemenea iti reduce greutatea, caci trebuie sa tii doar un dispozitiv, in locul a catorva carti.
Insa pentru a fi sigur ca faci alegerea corecta pentru tine si nevoile tale, trebuie sa stii cateva lucruri inainte de a-ti achizitiona unul.

1. Spre deosebire de tablete sau telefoane, un Ebook Reader este menajat in asa fel incat sa nu iti afecteze vederea cu radiatii puternice, iar achizitionarea lui ar merita efortul si banii pe care ii vei da.

Cred ca ti-ar placea si acest articol:  Genuri de carti pe care trebuie sa le citesti in adolescenta

2. Fontul se poate modifica in functie de preferintele fiecaruia, facandu-l mai mare sau mai mic.

3. Am mentionat despre descarcarea bateriei a unei tablete sau telefon in cazul in care alegeti sa cititi de pe ele, insa, in cazul unui Kindle, bateria dureaza mult mai mult, iar acest lucru iti poate oferi timp mai indelungat pentru a citi si nu te vei preocupa prea mult de descarcarea bateriei.

4. In comparatie cu cartile obisnuite, un ebook nu prezinta riscul de a avea foi rupte. Probabil v-ati gasit macar o data in ipostaza de a avea o carte cu pagini rupte, ude, indoite datorita neatentiei sau a grabei. Avand un ebook insa, lucrurile se schimba, caci dispozitivul nu poate fi indoit, iar daca aveti o carcasa pentru protectie alaturi de el, nu iti vei putea face nicio grija.

5. De asemenea, poate sunteti genul de persoana careia cititul ii face o placere deosebita, astfel ca aveti in lista dvs. o gamada variata de titluri. Ce se intampla insa cand vreti sa cititi mai multe carti si nu stiti ce sa faceti? Desigur, fiecare volum ar putea avea sute de pagini si cand mergi intr-o vacanta ultimul lucru pe care ti-l doresti este ca bagajul tau sa aiba o greutate in plus datorita masei considerabile a cartilor. De aceea, un ebook este potrivit pentru astfel de momente caci contine cartile tale preferate intr-un singur dispozitiv, fara a-ti ingreuna situatia.

Un ebook poate fi gasit pe urmatoarele magazine online , in cazul in care doriti sa renuntati la conservatorism si sa puteti citi in continuare fara a va gandi ca multi copaci mor pentru o singura carte, in cazul in care sunteti iubitori de natura.

cel.ro ebboks readers

Vezi pretul unui Ebook Reader
kindle evomag.ro

Vezi pretul unui Ebook Reader
librex.ro

Leave a Reply